Διοικητικό Συμβούλιο

Χαιρετισμός Προέδρου

Φίλες και φίλοι,

Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του έργου «To mobile school ταξιδεύει». Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό και καινοτόμο έργο, το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active Citizens Fund. Το mobile school-κινητό σχολείο και η ομάδα της Ένωσης Κυριών Δράμας – Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας, έπειτα από δύο χρόνια παρεμβάσεων εντός της πόλης της Δράμας, θα έχουν τη δυνατότητα μέσω του προγράμματος Active Citizens Fund να ταξιδέψουν  στους Νομούς Καβάλας και Ξάνθης, και να προσεγγίσουν παιδιά που είναι αποκλεισμένα από τις σχολικές κοινότητες, ή λόγω του οικογενειακού περιβάλλοντος δεν μπορούν να έχουν κανονική φοίτηση.

Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο πρόγραμμα Active Citizens Fund, που μας έδωσε τη δυνατότητα μέσω της χρηματοδότησης να ταξιδέψουμε σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Θέλω να ευχαριστήσω το Ίδρυμα Μποδοσάκη για την επί σειρά ετών πολύτιμη συνεργασία και την οργάνωση Solidarity Now, που από κοινού θα έχουν την διαχείριση του προγράμματος. Ευχαριστώ επίσης από καρδιάς την ΑΜΚΕ Πάνος & Χρυσηίδα-Βοήθειας στα παιδιά για την παραχώρηση του ειδικά διαμορφωμένου van, το οποίο θα μεταφέρει την ομάδα και το mobile school.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω την οργάνωση Mobile School που το 2017 μας εμπιστεύτηκε το mobile school. Από τότε έως σήμερα η εξέλιξή του στην ακριτική περιοχή της Δράμας είναι αξιέπαινη. Με δύο βραβεία και εκατοντάδες παρεμβάσεις, η ομάδα μας και το mobile school ανοίγουν τα φτερά τους και ταξιδεύουν μέσω του προγράμματος στους Νομούς Δράμας, Καβάλας και Ξάνθης.

Καλή πλοήγηση!

Με εκτίμηση,

Η Πρόεδρος της ΕΚΔ-ΣΑΦ

Αλίκη Τσιαμούρα

Διοικητικό Συμβούλιο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΛΙΚΗ ΤΣΙΑΜΟΥΡΑ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΣΙΑΜΟΥΡΑ – ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΕΡΔΑΛΗ ΟΥΡΑΝΙΑ

ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ & ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

ΤΑΜΙΑΣ

ΤΣΙΠΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΒΟΗΘΟΣ ΤΑΜΙΑ Α’

ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΛΕΝΑ

ΒΟΗΘΟΣ ΤΑΜΙΑ Β’

ΧΑΡΠΑΝΤΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ

ΥΠ. ΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

ΥΠ. ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

ΖΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ