Η Ομάδα Μας

Χρύσα Κελαϊδή

Δημοσιογράφος – Υπεύθυνη Έργου

Κατάγομαι από το νησί της Θάσου. Σπούδασα δημοσιογραφία. Εργάστηκα ως δημοσιογράφος σε έντυπα και ηλεκτρονικά Περιφερειακά Μέσα ενημέρωσης. Από το 2006 έχω την τιμή να εργάζομαι στην Ένωση Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ. και να εξελίσσομαι μαζί της. Είναι μεγάλη μου τιμή να δουλεύω για δεύτερη φορά σε πρόγραμμα του Ευρωπαικού Οικονομικού Χώρου eeagrants.

Μίκικη Άρτεμις

Οικονομολόγος – Street Worker

Γεννήθηκα στις Σέρρες, σπούδασα (Διοίκηση Επιχειρήσεων Πανεπιστήμιο Μακεδονίας) στη Θεσσαλονίκη, αλλά την καρδιά μου κέρδισε η Δράμα, όπου ζω από το 2003. Δραστηριοποιήθηκα ως μέλος της Ένωσης Κυριών Δράμας – Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας ως  εθελόντρια  αρχικά και ως μέλος της ομάδας mobile school από τον Μάρτιο του 2020. Το moto μου είναι πως «με υπομονή και επιμονή, όλα μπορούν να γίνουν».

Ευγενίδου Σοφία

Κοινωνιολόγος – Street Worker

Λέγομαι  Ευγενίδου  Σοφία, γεννήθηκα  στην Καβάλα και μεγάλωσα στην Δράμα, σπούδασα στην Σόφια Κοινωνιολογία , ζω και εργάζομαι στην Δράμα, είμαι παντρεμένη με δύο παιδιά. Μου αρέσει να διαβάζω αστυνομικά μυθιστορήματα, να βλέπω καλές ταινίες περιπέτειας, να μαγειρεύω και να πηγαίνω εκδρομές στην φύση.  Αγαπώ πολύ τα παιδιά κάθε ηλικίας και για αυτό επιδιώκω να δουλεύω σε προγράμματα που έχουν σχέση με εκπαίδευση παιδιών.

Κοτσερίδης Παναγιώτης

Οδηγός – Street Worker

Λέγομαι  Παναγιώτης Κοτσερίδης, γεννήθηκα στην Γερμανία και ζω στην Δράμα, είμαι παντρεμένος και έχω δύο παιδιά. Μου αρέσει το περπάτημα στην φύση, να βλέπω ταινίες επιστημονικής φαντασίας και να παίζω με τα παιδιά μου όταν έχω χρόνο. Είμαι ο οδηγός του Βαν που μεταφέρει το mobile school και όλη την ομάδα street workers.

Εφραιμίδου Αναστασία

Κοινωνική Λειτουργός – Street Worker

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Δράμα. Ανήσυχο πνεύμα ανέκαθεν, μου αρέσει να μαθαίνω συνεχώς καινούρια πράγματα. Οι τρεις μεγάλες μου αγάπες είναι τα βιβλία, οι γάτες και η θάλασσα. Σπούδασα κοινωνική εργασία στην Κομοτηνή και πλέον εργάζομαι ως κοινωνική λειτουργός. Η ιδέα του έργου «To Mobile School Ταξιδεύει» με ενθουσίασε από την αρχή, γιατί πιστεύω στα παιδιά και στις δυνατότητές τους και είμαι σίγουρη πως κι εμείς ως ομάδα μπορούμε να προσφέρουμε πολλά.

«Εάν πολλοί μικροί άνθρωποι σε πολλές μικρές περιοχές κάνουν πολλά μικρά πράγματα, μπορούν να αλλάξουν το πρόσωπο αυτού του κόσμου».